Muško šišanje

Usluge šišanja se temelje na kvaliteti začešljavanja pojedinih pramenova. Šišanje može biti ravno,slojevito,klizno,ovisi o obliku lica,kvaliteti kose i želji korisnika. Muško šišanje  prati najnovije trendove svjetskih stilista. Zavladala je totalna revolucija u oblikovanju muških frizura, koje se šišaju na moderniji način te nije isključeno i bojanje ili blago nijansiranje stanjenih vrhova. Svaki izbor i odabir šišanja u frizerskom salonu ”Carpe Diem” se temelji na obliku lica,kvaliteti kose i želji korisnika. Vaše je da se prepustite profesionalcu a na nama je da se osjećate sretni i zadovoljni.

ombre5Frizura se dobiva oblikovanjem kose šišanjem. Postoje mnogi načini izrade frizura od jednostavnog rezanja škarama do složenih umjetničkih frizura raznih boja i oblika. Oblikovanje frizure može uključivati rezanje kose, bojanje, kovrčanje, izradu trajne itd. Prilikom uređivanja i održavanja kose, koriste se razna pomagala poput sušila za kosu, škara, boja za kosu, gela, uvijača za kosu i dr.

Fizički faktori koji utječu na izgled frizure su: prirodni tip kose, rast kose, oblik lica i sl. Frizurom se može izraziti stav poput suprostavljanja društvenim konvencionalnim normama.

brazilsko feniranje koseŠto je brazilsko feniranje?

Jeste li ikada poželjeli rukovati lakše s vašom kosom?

Da bude mekša, glađa, da ima više sjaja?

Imate li problem sa volumenom kose, ili loknama koje ne možete ukrotiti?

Brazilsko feniranje je odgovor. (više…)

ombre

Ombre – Pramenovi koji su zavladali svijetom

Što su to OMBRE PRAMENOVI?

Prirodno sijenčanje kose ,pramenovi koji se presijavaju iz unutrašnjosti kose.

Tonovi presijavanja mogu biti od blago vidljivih prijelaza do jako naglašenih, ovisi o želji korisnika. (više…)